Pvc-vloeren Zoetermeer

Kies in Zoetermeer voor pvc-vloeren

Wilt u uw bedrijfspand in Zoetermeer laten voorzien van kunststof (pvc) vloeren? Schaf deze dan aan via pvcvloeren.com. Naast dat wij precies die pvc tegels of pvc-vloer in houtlook of betonlook realiseren die u wenst, komen wij uw nieuwe vloer graag ook leggen. Zelfs voor uw vloer egaliseren hoeft u niet meer op zoek naar een ander bedrijf. Benieuwd naar onze pvc-vloeren en prijzen? Bel 072-5155103 vanuit Zoetermeer.

Laat om deze redenen een pvc-vloer leggen

PVC (PolyVinylChloride) draagt vele voordelen met zich mee. Deze thermoplast kunststof is ten eerste een relatief goedkoop materiaal. Daarnaast is het zeer goed verwerkbaar. Het is namelijk uiterst soepel. Wij kunnen uw nieuwe pvc-vloer in houtlook of betonlook realiseren. Onze kunststof vloeren zijn amper van echt hout of beton te onderscheiden. Tot slot zijn onze vloeren en tegels waterbestendig, geluiddempend en comfortabel om op te lopen. Wanneer mogen wij uw gewenste stroken of tegels in uw bedrijfspand  in Zoetermeer leggen?

Zo gebeurt het leggen van een pvc-vloer

Wij hanteren van de productie tot het leggen een duurzame werkwijze. Ook als wij eerst uw oude vloer(en) mogen verwijderen, voeren wij het verwijderde materiaal eigenhandig en op de juiste wijze af. Daarna gaan we de vloer egaliseren. Zo realiseren we de perfecte basis voor het leggen van uw nieuwe stroken of tegels in houtlook of betonlook. Voor al onze werkzaamheden passen wij geen milieubelastende producten toe. Heeft u in Zoetermeer interesse in onze duurzame diensten? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Alphen aan den Rijn

Bestel onze pvc-vloeren voor scherpe prijzen

Bent u benieuwd of onze prijzen overeenkomen met uw budget? In enkele stappen heeft u een vrijblijvende offerte aangevraagd. Wij berekenen dan meteen de prijzen. Selecteer eerst uw huidige vloersoort. Wij weten daardoor hoe deze te verwijderen. Mogen wij uw vloer egaliseren? Geef dan door hoe dik u de egalisatielaag wenst. Een vloer egaliseren kan al vanaf 3 mm. Tot slot willen we weten hoe groot de betreffende ruimte is in Zoetermeer. Wij stellen na het ontvangen van uw informatie een offerte met scherpe prijzen op.

Welke kunststof/pvc-vloer mogen wij leggen in Zoetermeer?

Bent u benieuwd naar onze duurzame, betaalbare en aantrekkelijke oplossingen voor uw pand in Zoetermeer? Kom inspiratie opdoen in onze showroom in Alkmaar. Voor algemene informatie mag u bellen naar 072-5155103 of stuur een mail naar info@pvcvloeren.com. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan als u interesse heeft in een (kunststof) pvc-vloer in Zoetermeer.