Pvc-vloeren Uithoorn

Uw partner in pvc-vloeren nabij Uithoorn

Bent u op zoek naar een bewezen bedrijf nabij Uithoorn in kunststof (pvc) vloeren? Maak een afspraak met Pvcvloeren.com. U kunt bij ons terecht voor een pvc-vloer in houtlook en betonlook. Heeft u interesse in pvc tegels? Ook die vindt u in ons assortiment. Wilt u dat wij uw nieuwe vloer komen leggen? Laat ons dan meteen uw vloer egaliseren. Voor meer informatie over onze pvc-vloeren of de prijzen ervan belt u naar 072-5155103. Wij realiseren graag wat u wenst in Uithoorn.

Waarom een pvc-vloer laten leggen?

PVC staat voor PolyVinylChloride. Dit is een thermoplast kunststof. Het materiaal is relatief goedkoop, zeer soepel en daardoor uitermate goed verwerkbaar. Bij ons kunt u terecht voor een pvc-vloer in houtlook en betonlook. Deze kunststof vloeren lijken als twee druppels water op echte vloeren van hout of beton. Onze vloeren en tegels zijn bestand tegen water, geluiddempend, zeer zacht en comfortabel om op te lopen en veelal CO₂-neutraal geproduceerd. Wenst u stroken of tegels in uw bedrijfspand in Uithoorn? Laat het ons weten.

Zo realiseren wij een pvc-vloer

Wij staan bekend om onze duurzame manier van werken. Dat ziet u terug in het leggen van vloeren. Voordat wij dit doen, verwijderen wij uw oude vloer(en). Vervolgens komen wij uw vloer egaliseren. Zo komen de nieuwe stroken of tegels zeer strak te liggen. Voor het leggen van uw gewenste pvc-stroken of -tegels in houtlook of betonlook gebruiken wij geen milieubelastende producten. Het verwijderde materiaal voeren wij uiteraard op de juiste manier af. Wenst u ook een strakke vloer voor uw bedrijfspand in Uithoorn? Bezoek onze showroom in Alkmaar.

Uithoorn

Hoge kwaliteit pvc-vloeren voor lage prijzen

Heeft u interesse in onze diensten? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. Zo bent u meteen bekend met onze scherpe prijzen. U kunt eenvoudig aangeven wat u van ons verwacht. Wilt u dat wij uw oude vloerbekleding eerst verwijderen? Geef dan aan wat voor vloersoort dit betreft. Laat ons daarna uw vloer egaliseren. Dit zorgt voor een optimaal resultaat. Wij kunnen uw vloer egaliseren vanaf slechts 3 mm. Geef aan ons door hoe groot de betreffende bedrijfsruimte is in Uithoorn. Dan tonen wij u direct welke scherpe prijzen wij voor onze diensten en vloeren vragen.

Laat een kunststof- of pvc-vloer leggen in Uithoorn

Wilt u onze diensten inschakelen voor uw bedrijfspand in Uithoorn? Vraag direct vrijblijvend meer informatie aan of kom langs in onze showroom. U kunt ook bellen naar 072-5155103 of stuur een e-mail naar info@pvcvloeren.com. Wij voorzien uw bedrijfspand in Uithoorn graag van een perfecte pvc-vloer.