PVC-vloeren

Kiezen voor een pvc-vloer

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden en voordelen van pvc-vloeren? Maak kennis met pvcvloeren.com. Bij ons kunt u terecht voor vloeren van stroken en tegels van dit prachtige materiaal. Met onze producten in houtlook en betonlook, geeft u uw bedrijfspand een ware make-over. Wij zijn tevens in te schakelen voor het egaliseren en uiteraard het leggen van uw nieuwe vloer. Bel naar 072-5155103 als u meer wilt weten over onze pvc-vloeren.

Voordelen van onze vloeren

Wij wijzen u graag op de vele voordelen van pvc (PolyVinylChloride). Om te beginnen is deze thermoplast kunststof relatief goedkoop. Daarnaast zijn vloeren, gemaakt van dit materiaal, zeer soepel en daardoor uitermate werkbaar. Verder zijn ze zeer comfortabel om op te lopen, geluiddempend en waterbestendig. Tot slot zijn onze stroken en tegels in houtlook of betonlook vrijwel niet te onderscheiden van echt hout of beton. Overtuigd van deze voordelen? Laat ons weten wanneer wij uw vloer mogen komen leggen.

Zo leggen wij een pvc-vloer

Wat ons onderscheid van vele andere aanbieders in vloeren, is dat wij zo duurzaam mogelijk te werk gaan. Zo vermijden wij het gebruik van milieubelastende producten. Voordat we uw gewenste stroken of tegels leggen, verwijderen wij eerst uw oude vloer. Het verwijderde materiaal voeren we zelfstandig en op de juiste wijze voor u af. Om de perfecte basis te creëren, egaliseren we uw vloer graag. Tot slot voorzien wij deze gladde bodem van uw gewenste stroken of tegels in bijvoorbeeld hout- of betonlook. Vraag direct een offerte aan!

Castricum

Een pvc-vloer van hoge kwaliteit voor een lage prijs

Wij hanteren zeer scherpe prijzen voor onze vloeren. Benieuwd of deze overeenkomen met uw budget? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan. Geef hierin aan welk soort vloer u nu nog in uw pand heeft liggen. Zo weten wij hoe wij deze straks moeten verwijderen. Als u wilt dat wij de bodem egaliseren, horen we graag hoe dik de egalisatielaag moet worden. Dit kan al vanaf 3 mm. Geef tot slot door hoe groot de betreffende ruimte is en wat uw wensen zijn voor uw nieuwe vloer. Dan komen wij deze spoedig bij u leggen!

Uw partner in pvc-vloeren

Kortom, gun uw bedrijfspand ook een duurzame, betaalbare en aantrekkelijke pvc-vloer. Bezoek onze showroom in Alkmaar. Voor informatie kunt u bellen naar 072-5155103 of mailen via info@pvcvloeren.com. Tussen ons aanbod in pvc-vloeren zit geheid uw ideale vloer!