Pvc-vloeren prijzen

Interesse in een pvc-vloer?

Heeft u behoefte aan kwalitatief hoogstaande pvc-vloeren voor lage prijzen? Dan bent u bij pvcvloeren.com aan het juiste adres. Wij realiseren de mooiste vloeren van dit prachtige materiaal. Met onze stroken en tegels in bijvoorbeeld hout- en betonlook, voorziet u uw bedrijfspand van een ware make-over. U kunt ons tevens inschakelen voor het egaliseren en uiteraard het leggen van uw nieuwe vloer. Bel 072-5155103 als u meer wilt weten over onze pvc-vloeren.

Voordelen van pvc-vloeren

Een vloer van PolyVinylChloride draagt vele voordelen met zich mee. Ten eerste is deze thermoplast kunststof relatief goedkoop als materiaal. Daarnaast is het zeer soepel. Dat maakt het uitermate werkbaar. Vloeren van dit prachtige materiaal zijn zeer comfortabel om op te lopen, geluiddempend en waterbestendig. Kiest u voor stroken of tegels? En voor een hout- of betonlook? Deze afwerking is vrijwel niet te onderscheiden van echt hout of beton. Bent u inmiddels overtuigd van deze voordelen? Geef uw wensen aan ons door!

Het leggen van uw nieuwe vloer

Wij onderscheiden ons van vele andere bedrijven, omdat wij zo duurzaam mogelijk te werk gaan. Zo vermijden wij milieubelastende producten tijdens onze werkzaamheden. Alvorens wij uw gewenste stroken of tegels leggen, verwijderen wij uw oude vloer. Geheel zelfstandig en op de juiste wijze voeren wij het verwijderde materiaal voor u af. Om vervolgens de perfecte basis te creëren, egaliseren wij graag uw vloer. Deze gladde bodem voorzien wij tot slot van uw gewenste stroken of tegels. Geïnteresseerd? Vraag direct meer informatie aan.

PVC vloeren prijzen

Ontdek onze pvc-vloeren en prijzen

Gunt u uw pand ook een betaalbare, duurzame en aantrekkelijke pvc-vloer? Kom langs in onze showroom in Alkmaar. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Bel voor informatie naar 072-5155103 of stuur een mail naar info@pvcvloeren.com. Wij informeren u graag uitvoerig over onze pvc-vloeren en hun prijzen.