Voor ieder project een passende oplossing
Het team van pvcvloeren.com bestaat uit professionals met jarenlange ervaring in het stofferen.

En eerlijk advies, dat vinden we heel normaal. Onze kracht zit in de combinatie van onze producten en de wijze waarom we deze verwerken. Met pvcvloeren.com bent u zeker van een goed gelegde topvloer. Onze pvc-vloeren zijn slijtvast, geluiddempend, bijzonder sterk en bovendien betaalbaar. Daarnaast kunnen onze vloeren gecombineerd worden met vloerverwarming en kennen deze een lange levensduur.

Pvcvloeren.com heeft een compleet assortiment met kwalitatief hoogstaande vloeren voor diverse toepassingsgebieden:

Kantooromgevingen
Op zoek naar een harde, robuuste vloer voor uw kantoor? Pvc is een uitstekende keuze. Onze vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kennen een lange levensduur.

Zorg- en onderwijsinstellingen
In omgevingen waar hygiëne aan de hoogste normen moet voldoen is pvc het antwoord. De vloeren zijn gemakkelijk te reinigen, onderhoudsarm en slijtvast. Perfect voor omgevingen waar veel bezoekers komen.

Architecten en interieurspecialisten kiezen steeds vaker voor pvc. En dat is niet voor niets. De diversiteit in patronen zorgen ervoor de pvc-vloer in elke omgeving tot zijn recht komt. Van modern tot industrieel, landelijk en klassiek.

Bekijk onze diensten
Graag met ons in contact komen?

Neem vrijblijvend contact met ons op