Laat uw vloer egaliseren

Voordat u een nieuwe vloer laat aanleggen in uw bedrijfspand, moet deze vaak nog geëgaliseerd worden. Het is dan ook aan te raden om een professioneel bedrijf zoals pvcvloeren.com in te schakelen hiervoor. Dan weet u zeker dat u het beste resultaat krijgt en ook heeft u hier dan zelf geen omkijken naar. Tevens zal dit sneller gebeuren dan wanneer u dit zelf doet. Aan de hand van de oppervlakte van uw ruimte en wat uw wenst, kunnen wij een indicatie geven van hoe lang wij bezig zijn met het egaliseren. Voor vragen over uw vloer egaliseren kunt u bellen naar 072-5155103.

Waarom egaliseren?
Ten eerste zorgt een vlakke vloer voor het beste resultaat bij het bekleden hiervan. Wanneer wij een laag egaline aanbrengen, worden de vloeren niet alleen vlakker en mooier, maar ook wordt de levensduur verlengd van de bekleding die hierop wordt aangebracht. De voordelen van egaline voor u op een rij:

  • Eventuele vochtproblemen worden opgelost
  • De levensduur van de bekleding wordt verlengd
  • Egaliseren geeft het beste resultaat bij het bekleden

Werkwijze egaliseren van uw vloer
Voor het beste resultaat gaan wij zeer zorgvuldig te werk. Wilt u dat uw vloer geëgaliseerd wordt? Dan zullen wij dit uitvoeren in drie stappen. Wanneer nodig zullen wij ook de vloer schuren en grondig stofvrij maken. Afhankelijk van het type ondervloer wordt deze behandeld met een primer zodat er een goede hechting bereikt wordt. Vervolgens zullen wij de egalisatie aanbrengen. De drie stappen:

  • Verwijderen van de afwerklaag
  • Hechtlaag/primer aanbrengen
  • Vloer egaliseren

Advies
Vraagt u zich af of er überhaupt geëgaliseerd moet worden? Dan kunt u ons altijd om advies vragen. Het zou zonde zijn als uw vloeren al mooi strak en vlak zijn en er toch geëgaliseerd wordt. Dit geld zou u dan ook beter kunnen gebruiken voor andere zaken. Als het wel dient te gebeuren maar het niet uitgevoerd wordt, kan dit voor problemen zorgen. Zo krijgt u niet dat gewenste resultaat. Vraag ons daarom om vrijblijvend advies.

Contact over egaliseren
Wilt u eerst meer informatie van ons ontvangen, voordat u ons de opdracht geeft? Geen enkel probleem. Dit doen wij graag. U kunt ons telefonisch bereiken op 072-5155103. Maar u kunt natuurlijk ook een mail sturen naar info@pvcvloeren.com. Laat uw vloer egaliseren door pvcvloeren.com!

Offerte aanvragen