Wilt u een pvc-vloer voor uw bedrijfspand?

Bent u nieuwsgierig naar de verschillende mogelijkheden van pvc vloeren voor uw bedrijfspand of zorginstelling? Laat u dan adviseren door pvcvloeren.com. Wij hebben van dit mooie materiaal stroken en tegels. Tevens bieden wij u de keuze om onze producten af te nemen in een betonlook en houtlook. Zo krijgt uw pand precies de uitstraling geven die u wenst. Wist u dat wij ook nog eens uw vloer kunnen egaliseren en leggen. Wilt u dat wij uw pvc vloer leggen bel dan naar 072-5155103.

De voordelen
Voordat wij starten met leggen, willen wij u eerst wijzen op de voordelen van pvc. Ten eerste is dit kunststof materiaal betaalbaar. Ook zijn de vloeren die bestaan uit dit materiaal soepel wat het zeer werkbaar maakt. Als wij deze vloer leggen, is het comfortabel hierop te lopen. Tevens zijn deze vloeren waterbestendig en geluiddempend. Gaat u voor stroken of tegels in hout of betonlook? Deze zijn bijna niet te onderscheiden van het echte materiaal. Bent u enthousiast geworden over deze voordelen? Laat ons dan weten wanneer wij de vloer mogen leggen.

Pvc-vloer leggen
Wat ons bedrijf onderscheid van ander aanbieders wanneer wij uw pvc vloer leggen, is dat wij duurzaam werken. Voordat wij overgaan tot plaatsen, zullen wij in eerste instantie uw oude vloer verwijderen. Al het overbodige materiaal zullen wij dan ook zelf afvoeren. Zo heeft u hier geen omkijken naar. Wilt u dat wij de perfecte basis realiseren? Laat ons dan eerst egaliseren. Vervolgens kunnen wij uw vlakke ondergrond voorzien van de stroken of tegels die u wenst.
gouda

Een betaalbare pvc-vloer van hoge kwaliteit
Wij vinden het belangrijk om scherpe prijzen te hanteren voor onze vloeren. Wilt u weten of onze prijzen passen binnen uw budget? Vraag ons dan om meer informatie. Laat ons ook weten wat er allemaal in uw bedrijfspand aan werkzaamheden uitgevoerd dient te worden. Wilt u dat wij egaliseren? Dan willen wij graag weten hoe dik de egalisatielaag dient te zijn. Ook is het belangrijk om te weten hoe groot de ruimte is.

Contact met ons bedrijf
Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen beteken of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat u van ons kunt verwachten. U kunt ons telefonisch bereiken op 072-5155103. Heeft u liever contact via de mail? Mail dan naar info@pvcvloeren.com en laat ons uw pvc vloer leggen!

Offerte aanvragen
Graag met ons in contact komen?

Neem vrijblijvend contact met ons op