Pvc vloer: stoer, eigentijds en ruig

Dát is het gevoel dat u krijgt met een waanzinnige betonlook pvc-vloer. Onze vloeren zijn duurzaam, slijtvast, betaalbaar en eenvoudig te reinigen. Een betonlook pvc-vloer is de ideale basis voor elke interieurstijl. Wilt u meer weten over ons aanbod in pvc-vloeren? De professionals van pvcvloeren.com adviseren u graag. Zo vindt u bij ons de mooiste stroken en tegels. Wij bieden u zelfs de keuze om voor een betonlook te gaan. Dit is een perfecte keuze als u een industriële look wenst. Wilt u dat wij eerst de vloer van uw bedrijfspand egaliseren voordat wij overgaan tot het leggen hiervan? Dit is bij ons allemaal mogelijk. Gaat u voor een pvc-vloer in betonlook? Bel dan naar 072-5155103.

Pvc en de voordelen
Wilt u eerst weten welke voordelen dit materiaal heeft, voordat u overgaat tot de aanschaf hiervan? Ten eerste is dit kunststof materiaal zeer betaalbaar. Ook is het nog eens soepel waardoor het zeer werkbaar is. Een vloer in betonlook heeft de uitstraling die u wenst. Maar deze vloer is ook nog eens waterbestendig en geluiddempend. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Tegels of stroken? Laat ons weten of een vloer in betonlook wat voor u is.

Het leggen van de betonlook
Gaat u bij ons voor een pvc-vloer in betonlook? Weet dan dat wij duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Dit is dan ook één van de dingen waarop wij ons onderscheiden van de concurrentie. Voordat wij uw nieuwe vloer leggen, zullen wij eerst de oude verwijderen. Tevens zullen wij het materiaal zelf afvoeren. Wilt u de mooiste afwerking? Laat ons dan ook egaliseren. Dit zorgt voor een mooie en strakke ondergrond waar wij de tegels of stroken op leggen.

Duurzaam
Wilt u meer weten over ons aanbod in pvc-vloeren? De professionals van pvcvloeren.com adviseren u graag. U vindt bij ons de mooiste betonlook stroken en tegels. Wilt u dat wij eerst de vloer van uw bedrijfspand egaliseren voordat wij overgaan tot het leggen van de pvc-vloer? We staan voor u klaar! Wat ons onderscheid van andere aanbieders, is dat wij zo duurzaam mogelijk te werk gaan. Zo voeren we uw oude vloer op de juiste wijze af en vermijden we het gebruik van milieubelastende producten.

Onze pvc-vloer is betaalbaar
Wij vinden het zeer belangrijk om kwaliteit te leveren tegen een betaalbare prijs. Weet u niet of uw budget toereikend is? Geef aan wat u wenst, zodat wij een vrijblijvende prijsopgave kunnen opstellen. Wilt u dat wij ook voor u egaliseren? Dan willen wij in eerste instantie vaststellen wat de dikte van de egalisatielaag dient te zijn. Voor een correcte prijsopgave willen wij ook graag weten hoe groot uw ruimte is.

Contact met pvcvloeren.com
Wilt u eerst meer weten over ons bedrijf en wat wij voor u kunnen betekenen, voordat u ons de opdracht geeft? Onze medewerkers geven graag antwoord op al uw vragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wij zijn telefonisch te bereiken op 072-5155103. Heeft u liever contact via de mail? Dan kunt u een mail sturen naar info@pvcvloeren.com. De mooiste pvc-vloer in betonlook bestelt u bij pvcvloeren.com.

Offerte aanvragen
Graag met ons in contact komen?

Neem vrijblijvend contact met ons op