Behoefte aan een pvc-vloer voor uw bedrijfspand?

Heeft u interesse in de vele mogelijkheden en voordelen van pvc tegels voor uw bedrijfspand of zorginstelling? Ontdek de vloeren van pvcvloeren.com. Wij realiseren vloeren van tegels in onder andere hout-, beton- en natuursteenlook. Met zo’n vloer geeft u uw bedrijfspand een ware make-over. Ook voor het zonodig egaliseren en leggen bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u meteen een afspraak maken of meer informatie? Bel naar 072-5155103. Of bezoek onze showroom in Alkmaar om onze pvc tegels te bekijken.

Voordelen van kunststof tegels
Onze vloeren worden gemaakt van pvc (PolyVinylChloride). Deze relatief goedkope thermoplast kunststof biedt vele voordelen. Zo zijn onze tegels, gemaakt van dit materiaal, zeer soepel en werkbaar. Ook zijn ze uitermate comfortabel om op te lopen, geluiddempend en waterbestendig. Overweegt u voor een hout-, beton- of natuursteenlook te kiezen? Deze afwerking is vrijwel niet te onderscheiden van de echte materialen. Benader ons direct als u ook wilt genieten van deze voordelen.

In enkele stappen een pvc-vloer leggen
Onze werkzaamheden beginnen meestal met het verwijderen van uw oude vloer. Het verwijderde materiaal wordt op de juiste wijze door ons afgevoerd. Vervolgens egaliseren wij uw vloer. Zo creëren we de perfecte basis. Deze ontstane, gladde bodem voorzien wij vervolgens van uw gewenste tegels. Wat verder interessant voor u is, is dat wij ons onderscheiden van andere aanbieders. Zo gaan wij duurzaam te werk en vermijden we milieubelastende producten. Vraag vrijblijvend meer informatie aan voor een duurzame oplossing!

Kwalitatief hoogstaand pvc voor een lage prijs
Voor onze tegels vragen wij zeer scherpe prijzen. Vraag geheel vrijblijvend meer informatie bij ons aan. Dan ontdekt u via enkele stappen of onze prijzen overeenkomen met uw budget. Laat ons weten welk soort vloer u nu nog in uw bedrijfspand heeft liggen. En als u wenst dat wij de bodem egaliseren, horen we van u hoe dik u de egalisatielaag wilt hebben. Ook ontdekken we graag hoe groot de betreffende ruimte is. Laat ons tot slot weten wat uw wensen zijn voor uw nieuwe vloer. Dan kunnen wij bij u aan de slag!

Uw specialist in pvc tegels
Wilt u uw bedrijfspand ook laten voorzien van een duurzame, betaalbare en aantrekkelijke pvc-vloer? Kom dan naar onze showroom in Alkmaar. Of vraag vrijblijvend meer informatie aan. Ook kunt u bellen naar 072-5155103 of mailen naar info@pvcvloeren.com. Kiezen voor onze pvc tegels voor uw bedrijfspand is een zeer verstandig besluit!

Offerte aanvragen
Graag met ons in contact komen?

Neem vrijblijvend contact met ons op