Bij interesse in een kunststof vloer

Wilt u weten wat de mogelijkheden en voordelen van kunststof vloeren zijn voor uw bedrijfspand of zorginstelling? Ontdek het aanbod van pvcvloeren.com. Wij realiseren en leggen vloeren van dit prachtige materiaal. U geeft uw bedrijfspand een ware make-over met onze producten in houtlook en betonlook. Voor het realiseren van een perfecte basis voor uw nieuwe vloer, kunnen wij deze ook egaliseren. Bel 072-5155103 als u meer informatie wenst over onze kunststof vloeren.

Dit wilt u weten over onze vloeren
Het materiaal dat wij gebruiken voor onze stroken en tegels is een thermoplast kunststof. Beter bekend als pvc (PolyVinylChloride). PVC draagt vele voordelen. Zo is het relatief goedkoop, soepel en daardoor uitermate werkbaar. Daarnaast zijn onze vloeren zeer comfortabel om op te lopen, geluiddempend en waterbestendig. Wenst u stroken of tegels in hout- of betonlook? Deze afwerking is amper te onderscheiden van echt hout of beton. Wenst u ook te genieten van deze voordelen? Maak een afspraak met onze specialisten.

Hoe wij een kunststof vloer leggen
Wij verschillen op diverse punten van andere aanbieders in vloeren. Zo gaan wij uiterst duurzaam te werk. Tijdens al onze werkzaamheden vermijden wij milieubelastende producten. Mogen wij eerst uw oude vloer verwijderen? Dan voeren wij voor u, geheel zelfstandig en op de juiste wijze, het verwijderde materiaal af. Wij creëren vervolgens de perfecte basis door uw vloer te egaliseren. Deze gladde bodem voorzien we tot slot van uw gewenste stroken of tegels. Vraag een offerte aan om onze scherpe prijzen te ontdekken.

Kunststof van een hoge kwaliteit voor een lage prijs
De prijzen voor onze pvc vloeren zijn zeer scherp. U ontdekt bovendien in no time of deze overeenkomen met uw budget. Het aanvragen van een vrijblijvende offerte gaat namelijk in enkele stappen. Geef eerst aan welke vloersoort er nu nog in uw pand ligt. Dan komen wij die straks snel en secuur verwijderen. Laat ons vervolgens weten hoe dik u de egalisatielaag wenst. Wij kunnen al egaliseren vanaf 3 mm. Vul tot slot in hoe groot de betreffende ruimte is en wat uw wensen zijn voor uw nieuwe vloer. Wij leggen deze graag spoedig bij u!

De specialist in kunststof vloeren
Wilt u uw bedrijfspand, zorginstelling of project ook laten voorzien van een duurzame, betaalbare en aantrekkelijke kunststof vloer? Kom inspiratie opdoen in onze showroom in Alkmaar. Of vraag direct meer informatie aan. Bel voor informatie naar 072-5155103 of stuur een e-mail naar info@pvcvloeren.com. Wij zijn dé specialist in kunststof vloeren!

Offerte aanvragen