Pvc-vloeren Leiden

Interesse in Leiden voor pvc-vloeren?

Laat uw bedrijfspand in Leiden voorzien van kunststof (pvc) vloeren. De specialisten van pvcvloeren.com realiseren namelijk duurzame en aantrekkelijke varianten. Wat dacht u van pvc tegels of een pvc-vloer in houtlook of betonlook? Wat u ook kiest, wij komen de vloer graag netjes leggen. Zelfs de vloer egaliseren volbrengen wij voor u. Meer informatie over onze pvc-vloeren en prijzen ontvangt u vanuit Leiden via 072-5155103.

Laat om deze voordelen een pvc-vloer leggen

PVC (PolyVinylChloride) levert vele voordelen. Zo is deze thermoplast kunststof een relatief goedkoop materiaal. Het is daarnaast zeer goed verwerkbaar, want uiterst soepel. Wij kunnen een pvc-vloer in houtlook of betonlook voor u realiseren. Wist u dat onze kunststof vloeren amper van echt hout of beton te onderscheiden zijn? Welke keus u ook maakt, onze vloeren en tegels zijn waterbestendig, geluiddempend en zeer comfortabel om op te lopen. Lees verder om te ontdekken hoe wij uw gewenste stroken of tegels in uw bedrijfspand in Leiden leggen.

Het leggen van een pvc-vloer

Van de productie tot het leggen gaan wij duurzaam te werk. Wilt u dat wij uw oude vloer(en) verwijderen? Dan voeren wij het verwijderde materiaal netjes en op de juiste wijze af. Als wij daarna uw vloer mogen egaliseren, realiseren we de perfecte basis voor het leggen van de stroken of tegels. Prettig om te weten, is dat wij geen milieubelastende producten gebruiken tijdens onze werkzaamheden. Wilt u uw bedrijfspand in Leiden ook verduurzamen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan voor onze oplossingen in houtlook of betonlook.

Dordrecht

Pvc-vloeren voor scherpe prijzen

U kunt via enkele stappen controleren of onze prijzen overeenkomen met uw budget. Selecteer als eerste uw huidige vloersoort. Voor het geval wij deze voor u mogen verwijderen. Wilt u dat wij uw vloer egaliseren? Dan horen we graag hoe dik de egalisatielaag mag worden. Een vloer kunnen we egaliseren vanaf slechts 3 mm. Laat ons ook weten hoe groot de betreffende ruimte is in Leiden. Na deze stappen kunnen wij een vrijblijvende offerte voor u opstellen. U ontdekt dan meteen onze scherpe prijzen.

Laat ons in Leiden uw kunststof/pvc-vloer leggen

Bent u in Leiden geïnteresseerd in onze duurzame, betaalbare en aantrekkelijke oplossingen en scherpe prijzen? Kom voor inspiratie naar onze showroom in Alkmaar. Wenst u eerst meer algemene informatie? Bel naar 072-5155103 of stuur een mail naar info@pvcvloeren.com. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan als u overtuigd bent van een (kunststof) pvc-vloer in Leiden.