Pvc-vloeren Heemstede

Verrijk uw pand in Heemstede met onze pvc-vloeren

Wilt u uw pand in Heemstede laten voorzien van kunststof (pvc) vloeren? Maak dan kennis met pvcvloeren.com. Wij realiseren precies die pvc-vloer in houtlook of betonlook die u wenst. In ons assortiment vindt u ook pvc tegels. Uw nieuwe vloer leggen wij moeiteloos voor u. Voorafgaand die klus komen wij uw vloer graag egaliseren. Meer weten over onze pvc-vloeren en de prijzen? Bel naar 072-5155103 voor onze diensten in Heemstede.

Een pvc-vloer laten leggen om deze redenen

Wist u dat PVC een thermoplast kunststof is? De afkorting staat voor PolyVinylChloride. Het is een relatief goedkoop materiaal. Bovendien is het zeer goed verwerkbaar, omdat het uiterst soepel is. Laat ons uw nieuwe pvc-vloer in houtlook of betonlook realiseren. Kunststof vloeren van ons zijn amper te onderscheiden van echt hout of beton. Andere voordelen van onze vloeren en tegels zijn dat ze waterbestendig, geluiddempend en comfortabel om op te lopen zijn. Kiest u straks voor planken of tegels in Heemstede? Laat ons ze leggen!

Zo gebeurt het leggen van een pvc-vloer

Van de productie tot het leggen hanteren wij een duurzame werkwijze. Laat ons eerst uw oude vloer(en) verwijderen. Het verwijderde materiaal voeren we eigenhandig, op de juiste wijze af. De volgende stap is de vloer egaliseren. Dit realiseert de perfecte basis voor het leggen van uw nieuwe stroken of tegels in houtlook of betonlook. Fijn om te weten is dat wij voor al onze werkzaamheden geen milieubelastende producten gebruiken. Heeft u interesse in onze diensten in Heemstede? Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.

gouda

Kwalitatieve pvc-vloeren versus scherpe prijzen

Wilt u weten of onze prijzen overeenkomen met uw budget? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Middels enkele stappen kunnen wij onze prijzen berekenen. Geef eerst uw huidige vloersoort door. Dan weten wij hoe we deze kunnen verwijderen. Wilt u dat wij uw vloer egaliseren? Laat ons dan weten hoe dik u de egalisatielaag wenst. Een vloer egaliseren lukt ons al vanaf 3 mm. Geef tot slot door hoe groot de betreffende ruimte is in Heemstede. Laat ons bovenstaande weten, dan stellen wij een offerte met scherpe prijzen op.

Laat ons uw nieuwe kunststof/pvc-vloer leggen in Heemstede

Mogen wij uw bedrijfspand in Heemstede voorzien met onze duurzame, betaalbare en aantrekkelijke oplossingen? Breng een bezoekje aan onze showroom in Alkmaar voor inspiratie. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wenst u meer informatie? Bel naar 072-5155103 of mail naar info@pvcvloeren.com. Wij helpen u graag aan de perfecte (kunststof) pvc-vloer voor uw pand in Heemstede.