Pvc-vloeren Gouda

Verrijk uw pand in Gouda met pvc-vloeren

Wist u dat u met de kunststof (pvc) vloeren van pvcvloeren.com uw bedrijfspand in Gouda een ware make-over kunt geven? Wij voorzien uw pand van een veel betere uitstraling met onze pvc tegels of pvc-vloer in houtlook of betonlook. Wij kunnen uw gewenste vloer realiseren én leggen. Laat ons daarvoor uw vloer egaliseren. Benader ons vanuit Gouda via 072-5155103 om onze pvc-vloeren en prijzen te ontdekken.

Een pvc-vloer laten leggen. Waarom?

Was u al op de hoogte van de vele voordelen van pvc (PolyVinylChloride)? Ten eerste is deze thermoplast kunststof relatief goedkoop. Daarnaast zijn onze vloeren en tegels zeer comfortabel om op te lopen, geluiddempend en waterbestendig. Een ander mooi voordeel is dat een pvc-vloer in houtlook of betonlook vrijwel niet te onderscheiden is van echt hout of beton. Tot slot zijn onze kunststof vloeren zeer soepel en werkbaar. Laat ons weten wanneer wij uw gewenste stroken of tegels in uw bedrijfspand in Gouda mogen leggen.

Een pvc-vloer leggen uiteengezet

Wij gaan altijd duurzaam te werk als wij iets produceren of leggen. Zo mijden wij milieubelastende producten. En als wij uw oude vloer(en) mogen verwijderen, voeren wij het verwijderde materiaal op de juiste wijze voor u af. Vervolgens leggen we graag de perfecte basis voor het leggen van de tegels of stroken, door uw vloer te egaliseren. Het resultaat in Gouda is een welverdiende en indrukwekkende make-over van uw bedrijfspand in houtlook of betonlook. Interesse hierin? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

gouda

Kwalitatieve pvc-vloeren voor lage prijzen

U ontdekt in no time of onze prijzen overeenkomen met uw budget. Selecteer eerst uw huidige vloersoort. Zo weten wij meteen hoe we deze straks kunnen verwijderen. Wenst u van ons dat wij daarna uw vloer egaliseren? Selecteer dan hoe dik wij deze egalisatielaag moeten maken. Al vanaf 3 mm kunnen wij een vloer egaliseren. Verder willen we weten hoe groot de betreffende ruimte in Gouda is. Vul tot slot in voor welke stroken of tegels u wenst te gaan en wij tonen u onze scherpe prijzen!

Laat ons in Gouda een kunststof/pvc-vloer leggen

Is het tijd uw bedrijfspand in Gouda een ware make-over te geven? Vraag vrijblijvend meer informatie aan of breng een bezoekje aan onze showroom in Alkmaar. Of vraag naar meer informatie over onze producten en prijzen via 072-5155103 of info@pvcvloeren.com. Wij verrijken uw bedrijfspand in Gouda graag met een (kunststof) pvc-vloer van ons!