Pvc-vloeren Dordrecht

Gun uw bedrijfspand in Dordrecht pvc-vloeren

Wilt u uw bedrijfspand in Dordrecht een ware make-over geven? Doe dit dan met de kunststof (pvc) vloeren van pvcvloeren.com. Onze pvc tegels of pvc-vloer in houtlook of betonlook geeft uw pand direct een veel betere uitstraling. Wij zijn specialist in een vloer realiseren én leggen. Ook komen wij graag uw vloer egaliseren. Wilt u meer weten over onze pvc-vloeren en prijzen? U benadert ons vanuit Dordrecht via 072-5155103.

Voordelen van een pvc-vloer laten leggen

Wist u dat pvc (PolyVinylChloride) enorm veel voordelen met zich meebrengt? Zo zijn onze vloeren en tegels geluiddempend, waterbestendig en zeer comfortabel om op te lopen. Daarnaast is onze pvc-vloer in houtlook of betonlook amper van echt hout of beton te onderscheiden. Bovendien zijn onze kunststof vloeren zeer soepel en uiterst goed verwerkbaar. Tot slot is het materiaal, een thermoplast kunststof, relatief goedkoop. Kortom, wanneer mogen wij uw gewenste stroken of tegels in uw bedrijfspand in Dordrecht komen leggen?

Op deze manier leggen wij een pvc-vloer

Als wij iets produceren of leggen gaan wij duurzaam te werk. Zo gebruiken wij bij al deze taken milieuvriendelijke producten. Als eerste taak verwijderen wij uw oude vloer(en). Volledig op de juiste wijze voeren wij het verwijderde materiaal voor u af. De tweede taak betreft het vloer egaliseren. Zo creëren we de perfecte basis voor het leggen van de stroken of tegels. Wij kunnen uw pand in Dordrecht een duurzame make-over geven. Kies ook voor een oplossing in houtlook of betonlook en vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Dordrecht

Wij bieden pvc-vloeren voor scherpe prijzen aan

U kunt er via enkele stappen achter komen of onze prijzen overeenkomen met uw budget. Bij de eerste stap selecteert u uw huidige vloersoort. Hierdoor weten wij hoe we deze straks moeten verwijderen. De tweede stap is van toepassing als wij uw vloer mogen egaliseren. Vul in hoe dik de egalisatielaag moet worden. Een vloer egaliseren we al vanaf 3 mm. Bij de derde stap laat u ons weten hoe groot de betreffende bedrijfsruimte in Dordrecht is. Kies tot slot uw gewenste stroken of tegels en wij tonen u de bijbehorende scherpe prijzen.

Wij willen graag uw kunststof/pvc-vloer leggen in Dordrecht

Wij kunnen uw bedrijfspand in Dordrecht een ware make-over geven. Vraag meteen vrijblijvend meer informatie aan. Of kom langs in onze showroom in Alkmaar voor inspiratie. Meer informatie over onze producten en prijzen ontvangt u via 072-5155103 of info@pvcvloeren.com. Gun uw bedrijfspand in Dordrecht ook een (kunststof) pvc-vloer.