Pvc-vloeren Alphen aan den Rijn

Verdient uw pand in Alphen aan den Rijn pvc-vloeren?

Wist u dat u uw bedrijfspand in Alphen aan den Rijn een ware make-over kunt geven met de kunststof (pvc) vloeren van pvcvloeren.com? U geeft uw pand direct een veel betere uitstraling dankzij onze pvc tegels of pvc-vloer in houtlook of betonlook. Wij zijn gespecialiseerd in een vloer realiseren én leggen. Ook kunnen wij uw vloer egaliseren. Bel vanuit Alphen aan den Rijn naar 072-5155103 voor meer informatie over onze pvc-vloeren en prijzen.

Waarom een pvc-vloer laten leggen?

Was u al bekend met de vele voordelen die pvc (PolyVinylChloride) met zich meebrengt? Ten eerste zijn onze vloeren en tegels zeer comfortabel om op te lopen, geluiddempend en waterbestendig. Daarnaast is een pvc-vloer in houtlook of betonlook vrijwel niet van echt hout of beton te onderscheiden. Een derde voordeel is dat onze kunststof vloeren zeer soepel zijn. Tot slot is deze thermoplast kunststof relatief goedkoop. Kortom, wanneer wilt u dat wij uw gewenste stroken of tegels in uw bedrijfspand in Alphen aan den Rijn leggen?

Zo gaat een pvc-vloer leggen in z’n werk

Laat ons iets produceren of leggen en het gebeurt duurzaam. Zo gebruiken wij milieuvriendelijke producten. Ons werk begint met het verwijderen van uw oude vloer(en). Op de juiste wijze voeren wij het verwijderde materiaal af. Daarna kunnen we vloer egaliseren. Hiermee leggen we de perfecte basis voor het leggen van de tegels of stroken. Wenst u voor uw pand in Alphen aan den Rijn een make-over in houtlook of betonlook? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Alphen aan den Rijn

Laat ons een kunststof/pvc-vloer leggen in Alphen aan den Rijn

Laat ons uw pand in Alphen aan den Rijn een verdiende make-over geven. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bezoek onze showroom in Alkmaar. Meer informatie over onze producten en prijzen ontvangt u door te bellen naar 072-5155103 of te mailen naar info@pvcvloeren.com. Verrijk uw pand in Alphen aan den Rijn ook met een (kunststof) pvc-vloer van ons!